Pekara Suzana 1
Balkanska 29,
Stari grad

Pekara Suzana 2
Slovenska 2,
Auto komanda
tel: 063 462 107

Pekara Suzana 3
Kralja Petra Prvog 7f,
Kaludjerica
tel: 064 429 0265

Poslasticarnica
Kralja Petra Prvog 7b,
Kaludjerica
tel: 063 8069 721

Pekare Suzana

Poštovani ljubitelji dobrog zalogaja,

Bavimo se pekarskim zanatom dugi niz godina. Naši pekarski proizvodi su proizvedeni od najkvalitetnijih sirovina. Mnogo pažnje u odabiru namirnica, priprema po tradicionalnim receptima i posvećen odnos osoblja, učiniće da uživate u našim proizvodima – širokoj paleti privlačnih, ukusnih, uvek svežih raznih vrsta bureka, pita, slanih i slatkih peciva, sendviča, pizza… koje s ljubavlju i puno umeća, specijalno za Vas naši majstori danonoćno spremaju. Posetite nas i uverite se u kvalitet.

Od samog početka, kvalitet i široki asortiman pekarskih proizvoda postao je prepoznatljiv kod naših kupaca, koji nam se uvek, zadovoljni vraćaju. Proizvodni pogon pekare opremljen je najsavremenijom opremom, te celi proizvodni proces ispunjava stroge tražene standarde. U naše proizvode ugrađujemo samo najkvalitetnije sirovine i neprekidno radimo na razvoju novih proizvoda koristeći najbolje tehnike, iskustvo, znanje i tradiciju. Naš plasman čine veliki broj vrsta hleba i oko 100 vrsta peciva slanog i slatkog programa, kao i torte i kolači.

Naša misija je proizvodnja prirodnih, zdravstveno bezbednih i ukusnih pekarsko-poslastičarskih proizvoda čija konzumacija pruža svakodnevno zadovoljstvo našim kupcima.

Pekara Suzana poseduje 4 prodajna objekta u Beogradu.

Pekara Suzana 1 počela je sa radom na ovoj lokaciji 2009. godine kao nastavak dugogodišnje priče pekarskog zanata.

063 462 105 – 063 8069 721